Atalanta foredrar att spela pa 4 3 3 formation

Atalanta föredrar att spela på 4-3-3 formation, vilket ansvar Mittfältare kommer att höjas ytterligare. Men, uppenbarligen, Frank är inte bara redo för att vara en ledare, men har de egenskaper som krävs av en spelare som är länken mellan försvar och attack. Fysisk styrka, energi och uppfinningsrikedom för att tillåta honom redan vid så ung ålder att bli en av de största förhoppningar av favoriterna i turneringen.
Keita Baldé
Ålder: 21 år Landslaget: Senegal Klubb: Lazio Som Cassie, baldé är en dark horse i varje mening av ordet, eftersom den, åtminstone i Italien, det är bra att veta. Kille ingenting, och han är den fjärde säsongen i Rom, som var tillbringade minst 20 matcher. Och statistiken för unga yttern är ganska anständigt: för hälften av säsongen hade han nått sitt rekord för mål med fem. Och är bara två poäng i systemet mål + pass från det bästa resultatet i karriären enligt denna indikator – 10.
För landslaget, examen från Academy of "Barcelona" debuterade mindre än ett år sedan, men nu är det en viktig länk. Hastighet och mångsidighet som tillåter dig att använda Keita som hela ögonbrynet och även som anfallare, lockar till sig särskild uppmärksamhet, dock visserligen på teknik för hantering av bollen måste han ändå att arbeta. Förekomsten av en stark linje av attack bör tillåta att den Senegalesiska att spela alla aspekter av hans extraordinära talang.
Nabil Bentaleb Tottenham Hotspur
Ålder: 22 år Landslaget: Algeriet Klubb: Schalke
Om denna kille som vi först hörde för några år sedan, vilket kan tyckas att han har för länge sedan var tvungen (bet-at-home) att gå från ett års ålder för att spela för ungdomslag. Verkligen öppnade för två år sedan i Tottenham, men för att befästa den första framgång var inte bra, men eftersom att stiga ur askan likt en fågel fenix, han har redan i Bundesliga. Naturen är inte fuskat kille fysiskt, men även i andra aspekter av fotboll, han är också långt från den definition av medelmåttighet. Den här säsongen, Bentaleb öppnas och en ganska anständig efterbehandlaren. I slutet på området, Nabil kan praktiskt taget allt, vilket innebär att de inte behöver bara för att få erfarenhet och för att göra ytterligare ett kvalitativt steg framåt.
rekommendera: www.xspelbolag.com