Bologna FC - SSC Neapol

Olasz Serie A szombat helyett a hagyományos két párbajt programozni csak egy jobb, de ez lesz nagyon vonzó. Bologna valójában megpróbálja megállítani őt Nápolyban, amely megemészti a második helyen Bologna és játszik, mint.

Nápoly Róma akart megragad második helyen már az előző körben, mivel a római rivális elakadt, és elvesztette a Sampdoria Genova. Abban az időben azonban Napoli nem működött, mert habozott. Nem vész el, de a döntetlen Palermo sajnálom nagyon. Annál is inkább, hogy a jelenlegi Palermo lassan összecsomagolt és arra készül, hogy jegyet a második szint. Mégis Nápoly sokkolta, amikor elérte, 6 perc után az első népszerű lövöldözős Ilja Nestorovski. Ütő egy a sok tehetség irányítása alatt Zampariniho reagált a órányi játék Dries Mertens.

Emellett Partenopea de sikerült megbirkózni nyolc kilenc tíz utolsó párbajok és várja, hogy a párbaj a Bajnokok Ligája egy neves Real Madrid. Addig akarnak letölteni előre először a Juventus és támaszkodik, többek között, hogy az a tény, hogy azok a legjobb támadó az egész bajnokság. Együtt az általuk szerzett 48 gólt, és kérjük, még nem tért vissza a betegszobába csatár Arkadiusz Milik! Kisebb egészségügyi problémák, és aztán egy új mellett a támadás Bet 365 formájában Pavolettiho Leonard, aki megérkezett januárban a Genoa.

Hogy amikor egy új megbízás magabiztos és újságíró Ivan Zazzaroni egy interjúban a Radio Marte azt mondta: "Pavoletti lesz Nápolyban egy nagyon értékes játékos. Do Sarriho rendszer tökéletesen illeszkedik, és ha kibírja az egészségügy, ezért azt nem lehet egy valóban megbízható gólszerző, aki Milik sok hasonlóság. Manolo Gabbiadini azonban, aki a ragyogó pillanatok, de nem volt kapcsolata az edző Sarria, ami tükröződik a pályán. Ráadásul illeszkednek a beállítás, amely bemutatja Nápoly, "gondolja Zazzaroni.

Bologna néz egy ijesztő feladat, amely elsősorban a megállás egy nagyon jó edzés. Hogy ellen nagyobb csapatok, de nem sok, mert a három gól jött a Juventus, az Inter Milan és az AS Roma. Nemrégiben sikerült nyerni legalább egy pontot az ötből négy párbajt. Miután az utolsó megnyerni Torino FC, ahol sok meglepte, de nem Cagliari kapusa át többször is. Pont végül osztva, ami ebben az esetben Felsinea nagyon rosszul végrehajtott. És azért is, mert jelenleg egészen a 13. helyen, viszonylag közel suhan problémákat.

Míg a nápolyi találkozik csak dugó Lorenzo Tonelli, Bologna sokkal inkább az, hogy a készítmény az alapvető tizenegy. Tedd meg a sérült duó nem nézett Taider és Helander, míg kártyák nem játszanak sem Viviani a Krafthem. Egy játékos, aki meg akarja mutatni határozottan csatár Simone Verdi, aki azt mondta Stadio fedetlen a hangulat az utastérben és céljait.

"Van egy jó, és éhes csapat, amely mindig azt akarja, hogy javítsa és dolgozni magát. Edző Donadoni gyakran megérint a gondolat, egy közös játék, feláldozza egyik a másikat, és az állandó vágy, hogy nyerjen. Nálunk pozitív értelemben fertőzött. Azt akarjuk, hogy vége a legrosszabb tizedik ez a célunk ebben a szezonban. nekem személy párbajt Nápoly nagyon érzelmes és remélem, hogy fogunk játszani jó eredmény, "Verdi akar csatár. more: http://bonusz-online.com