Hertha BSC - Werder Brémy

rosberg.jpgSex gånger. Så många gånger denna säsongen trätt Hertha Berlin spelare för tävlingsmatcher Unibet under högsta tyska konkurrens. En sex gånger. Upprepade gånger de kunde rädda pala Dárdaie att vinna matchen.

Klubben från den tyska huvudstaden efter tretton matcher spelade en utmärkt tredje plats precis bakom tandem i Leipzig - Bayern och är skyldig är ett utmärkt hem formulär. En annan aspekt av den nuvarande enastående Unibet uppträdande i Berlin är en fantastisk form av lokal kapten - Vedad Ibišević har trettiotvå visar att han fortfarande brinner, och med åtta precision Hit tag på fjärde plats målskytt - bakom en trio Aubameyang, Modeste, Lewandowski.

Detta Bremen har helt olika problem och, som i den föregående säsongen, och detta måste vara den tidigare Bundesliga mästare i stället fokusera på att rädda elitklubb. Att avvärja Nouriho Alexander, som efter en fruktansvärd start på bänken ersatt återkallas, Viktor Skripnik, är långt ifrån Unibet den fjortonde plats med en trepunkts bly över barážovou läge.

Kryddig skulle vara en match mot tidigare rivaler för Jaroslav Drobneho - erfarna tjeckiska målvakt och sommar förstärkningar Bremen, nämligen för Berlin klubben gjorde mellan 2007-2010 är lika med Nittiosju bundesligových startar. Med tanke på att bara en vecka men återvände till träning Unibet efter skada handen kan inte förvänta sig att målet kommer att föredra under hans konkurrent Felix Wiedwald - Unibet spelbolag i sverige.

Att duellera med Bremen flyr verkligen är John Anthony Brooks. USA: s representant och en ung Unibet mittback har problem med hälsenan, som han lät matchen.