Jos uskot ranskan Le10 Sport

Jos uskot ranskan Le10 Sport lokakuussa, Wenger alkoi osoittaa kiinnostusta 21-vuotias Ranskalainen Vincent Costello. Keskikenttäpelaaja on keskeinen hahmo "kiva", jossa hän pelasi 13 kertaa tällä kaudella. Tämä on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka voi taistella pallo ja antaa terävä siirto.
"Kiva" omistaa hyvä kausi, mutta jättiläiset ei nimeä. Jos Wenger haluaa Costello, hän ostaa sen. Kuitenkin, hän on vielä hyvin kokematon, ja todennäköisesti voi heti korvata Cazorla.
Viime vuonna Samper allekirjoitti uuden sopimuksen kanssa Barcelona. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se on aika laittaa hänet ristillä. Kun epäonnistunut vuokrattavana Granada, hän ei enää kummittelemaan mielissä fanit Catalans, ja se voisi seurata polkua Cesc Fabregas ja Hector Bellerin, joka alkoi kehittyä, kun siirtymässä Barcelonasta Lontooseen. Itse asiassa gunners ovat jo pitkään katsellut häntä. Mukaan Daily Mail, se oli uudelleen vuonna heinäkuu 2015 – ja hyvästä syystä. Tämä on klassinen "Barcelona", keskikenttäpelaaja tekniikka ja kyky antaa saumattoman siirtymisen.
Barca haluaa tuoda esille tähdet, ja ovat todennäköisesti halua osa heidän lahjakkuus. Kuitenkin, valinta, he eivät voi oleskella Auringossa äskettäin selville korvauksen määrä 42 miljoonaa kiloa.
Mukaan Samper rahaa – riski. Mutta joskus jalkapallossa se ei ole.
Mukaan Jack pitt-Brooke Riippumaton, Premier League on jo pelaa jalkapalloa, joka ilman mitään ongelmia korvaa Santi Cazorla, ja hänen nimensä on John Allen.
"...Jos Arsenal haluaa keskikenttäpelaaja, joka ohjaa peli keskus, joka tekee tarkka kulkee, heittää hänet pallo ja tietää, Premier League, ne vain täytyy katsoa pelaaja Stoke.
Joe Allen oli hyvä lähdön jälkeen Liverpool, ja Euro 2016, hän osoitti, että hän voi suorittaa korkeimmalla tasolla. Jurgen Klopp ei sovi, mutta Wenger saattaa hänet töihin. Kyky Allen antaa siirto tekee hänestä vieläkin parempi pelaaja, Wenger kuin hänen maanmiehensä Ramsey, joka toisinaan tuntuu olevan pelaaja, ei tyyli joukkue...."
Vain ajatella, mitä mielenkiintoinen tandem Keskikenttäpelaajat voi saada Arsenal. Ramsey ja Allen pelasi yhdessä maajoukkueessa, ja Duo voi elävöittää keskikentän Lontoolaiset. Monet Arsenal fanit varmasti onneton olettaen, että Allen pystyy korvaamaan Cazorla, mutta se on usein aliarvioitu.
lisää: www.urheilu-viikko.com